Beauderma Overpelt

Uw huid, onze
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Elastin Infusion Therapie

Elastine Infusion Een twee jaar jongere huid al na 1 behandeling!
Elastin Infusion Therapy is een revolutionaire en pijnloze techniek om in 1 behandeling twee jaar elastineverlies te herplaatsen. De huid wordt gladder en krijgt haar veerkracht en volume terug.

Wat is het?

Met deze wetenschappelijke onderbouwde therapie is men erin geslaagd om tropo-elastine (onverwerkte elastine) na te maken en in hoge doseringen diep in de huid te brengen. Dit is een proteïnemolecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels bindt via een koperpeptide. Voor het eerst kan hierdoor opnieuw elastine opgebouwd worden in de huid. De huid kan op deze manier weer jonger, steviger en volumineus worden want met slechts één enkele behandeling kan er tot twee jaar verloren elastine terug in de huid geplaatst worden. Elastin Infusion Therapy is een zeer ontspannende salonbehandeling welke 1 x per maand mag worden ondergaan.
Enorme hoge doseringen tropo-elastine zullen door de huid licht te verwarmen in de huid worden opgenomen, samen met moisturisers en peptiden. Het resultaat is direct zichtbaar!

Elastin Infusion Therapie

  •  Prijs: €75,00 
  •  Voor optimaal resultaat is een kuur van 6 behandelingen aan te bevelen.

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2019 Beauderma | Site: Webstylers