Beauderma Overpelt

Uw huid, mijn
specialiteit

Beauderma huidverzorging

Over mij

Beauderma huidconcept is een esthetisch, cosmetisch schoonheidsinstituut dat zich specialiseert in zichtbare maar ook duurzame huidverbetering en huidverjonging.
 


Peggy Van Hout

Gediplomeerd Esthetisch deskundige

Peggy VanhoutAls gediplomeerd esthetisch deskundige en schoonheidsspecialiste ben ik  er erop gericht steeds het beste in uw huid naar boven te halen.
Uw huid verbeteren daar ligt mijn passie!
Ik onderscheid mij van de meeste andere schoonheidsinstituten doordat ik verder ga kijken dan alleen de buitenkant van de huid. Zo beschik ik over het beste huidmeettoestel dat er momenteel op de markt beschikbaar is, hierdoor kan ik tot in de diepere huidlagen kijken hoe het met uw huid gesteld is en waar ze nood aan heeft. Mijn kennis en kunde hou ik steeds up-to-date door het maandelijks lezen van vakliteratuur, regelmatig bezoeken van vakbeurzen en jaarlijks volgen van bijscholingen.

Visie

Een mooie, gezonde huid op elke leeftijd!

Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom richt ik mij niet alleen op het verzorgen van de huid langs de buitenkant maar ga ik met hoogwaardige producten (cosmeceuticals) en apparatuur op celniveau werken, om zo de huid aan te zetten zichzelf te vernieuwen.

Beauderma huidconcept werkt uitsluitend op afspraak 
waardoor alle tijd voor u gereserveerd wordt

Beauderma schoonheidssalon

  • Gagelweg 23, 3900 Pelt
  • 0472 45 06 87

(C) 2015-2021 Beauderma | Site: Webstylers